Vi har en färdig plattform så att ni kan börja göra affärer direkt.

Alla vitala tjänster finns in-house hos oss redo att köra igång och sedan är vi med er till exit.

– ZOOMA GÄRNA IN BILDEN –

Med Back Office blir vi er administration och sköter ekonomi, strukturerar och systematiserar er drift, samt utvecklar ert brand och koncept.

Det innebär att vi får en unik helhetsbild av er dagliga verksamhet som gör att tiden som ni lägger på administration kan ni istället lägga på affärer.

Inte drivit bolag tidigare?

Det är otroligt många frågor och mycket att lära sig. Vi tar gärna ett kostnadsfritt och förutsättningslöst möte för att förklara och även ge en second opinion på er affärsidé.

Vi investerar gärna mer i våra kunder.

Många av våra kunder är även oss själva. Vi investerar både kapital och tid i kunder vi tror på. I Penny Advisory Board finns entreprenörer med erfarenhet från flera lyckade bolagsresor redo att sätta tänderna i nästa succé med Penny Advisor som administrativ partner.

Er verksamhet börjar med oss!

Vilka är våra kunder?

Våra kunder finns i alla branscher med den gemensamma nämnaren att de vill maximera tiden för affärer och minimera tiden för administration.

Endast ute efter redovisningstjänster?

Inga problem! Se våra prisvärda ekonomitjänster.

Vi är med från början, när ni vill växa, eller när ni ska sälja

– På era platser –

Vi hjälper investerare och entreprenörer att sätta upp, strukturera, branda och konceptualisera nya bolag.

– Färdiga –

Vi blir er ekonomi-, personal- och marknadsavdelning, eller alla tre, med prisvärda hands-on-tjänster åt bolag som vill vara slimmade.

– EXIT! –

Vi automatiserar administrationen, systematiserar processer och polerar ert brand för att maximera värdet inför försäljning av bolaget.

Vi jobbar framför allt med småbolag med stora drömmar

STARTUP’S

Vi arbetar med investerare och entreprenörer där vi blir en partner i processen från bolagsbildning, bolagsstruktur, löpande redovisning, lönehantering, HR-frågor, IT, systematisering, brand, web, webshop, samt konceptutveckling.

SCALEUP’S

Vi erbjuder en trygg och prisvärd outsourcing av hela administrationen, eller delar av den för bolag som vill vara slimmade, men ändå kunna växla upp när behovet finns. Vi tar även hand om brand och marknad till småbolag i flera olika branscher.

Investerare älskar oss lika mycket som entreprenörer.

Läs mer om varför affärsänglar, private equity-bolag och andra nätverk använder Penny Advisor Back Office som plattform för nya start-ups.

Men hallå, nu vill vi höra om er.

Våra kunder är ambitiösa investerare och entrepenörer som behöver ett prisvärt hands-on-stöd för att maximera tiden för affärer.

Vi systematiserar er verksamhet så ni hinner växa